Saturday, 7 January 2012

Memang STRESS..

Haloha...

Hurm... Hanya boleh mengeluh dengan rasa yang tidak berpuas hati.. Hari ni jawab final rasa macam kena kejar hantu je.. Memang menulis tu kena speed tahap yang maksimum la.. huhuhu.. Itu pun tak cukup masa untuk dang habiskan.. Tapi semua soalan yang perlu dijawab dang sempat habiskan.. Cuma jawapan tu dang tak berapa nak yakin sangat.. Lebih-lebih lagi bila ada soalan STRESS... Memang betul-betul stress dang jawab.. 

Untuk bahagian A, dang memang jawab untuk yang terakhir sekali.. Sebab apa?? Soalan dia susah dan dang tak nak buang masa dekat situ je.. Dang settlekan bahagian B dulu, tu pun lagi 1 jam nak habis masa baru bergerak ke bahagian A... Tulisan jangan cakaplah kan, memang dah macam tulisan doktor je dang rasa.. Panjang-panjang tulisan dang buat.. Memang nak cepat.. Macam tu la jadinya.. huhu

Hope paper ni dapat la B+ ke paling kurang.. 
Bukan apa, boleh naikkan pointer dang yang sebelum ni.. huhu
CD lakonan mandarin pun, laoshi tak amik lagi.. :(


peace ;p

2 comments:

DOMU-KON said...

sabola yer.. insha Allah.. nanti ada la rezeki k..

Dang Intan Duka said...

domu-kon:

amin..
mudah-mudahan..


peace