Monday, 16 January 2012

Tension.. Apa Pun Tak Boleh.. :(

Haloha...

Tension betul hari ni.. Tapi dang tetap mantain cool je dekat rumah... Dengan senyuman yang palimg manis.. huhuhu.. Bukan apa, dang bengang sangat sebab charger laptop dang dah ROSAK....!!!!! 
Aaarrggghhhh!!!!!! GERAMNYA!!!!!!!!!!!

Time-time nak buat kerjalah boleh rosak... Dah la proposal program untuk semester depan tak settle edit lagi... Jenuh nak pinjam laptop housemate dang plak... Nasib baik dapat.. Kalau tak, memang meranalah dang.. Bukan apa, dang ni tak reti nak pinjam-pinjam barang orang... Segan la katakan.. huhu.. Nasib baiklah, Zata bagi pinjam laptop.., dapat jugaklah dang menyelesaikan proposal program ni.. Sambil-sambil berblogwalking.. huhu...

Ok la, mau out dulu..
Nak settlekan proposal... 
Lepas tu sambung study untuk paper yang terakhir pada 19 jan ni...
Jadi, dang nak war-warkan bahawa selama 2 minggu ni dang tak bolehlah nak berblogwalking atau apa-apa yang melibatkan penggunaan laptop, sebab CHARGER LAPTOP ROSAK...
Harap maklum.. huhuhu



peace ;p


4 comments:

H.J said...

peace jugak la kalo macam tu

Firdaus® said...

hahah sabor2..huuu..
salam 1 uitm..hik33..
blogwalking here..

do follow my blog ye =)

Dang Intan Duka said...

HJ:

thanks..
nanti singgah2 la lagi yer..
hehehhe



peace

Dang Intan Duka said...

firdaus:

hehehhe
salam jugak kpd awk..
hohoho



peace