Friday, 29 June 2012

APA KATA DANG CUBA...

Haloha...

Dalam mencari mood untuk mengulangkaji pelajaran, dang belek-belek dulu muka buku.. Itu adalah perkara lazim sebelum nak study.. hihihi.. Korang pun sama ke ?? Hope, tak la ye... hihihi... Macam biasa, memang banyak lah notification yang akan keluar.. Mengalahkan artis gitu.. hohoho.. Belek punya belek, dang bukalah page group alumni Fakulti dang dulu.. Dalam satu post tu, seorang senior dang ingin mencari calon-calon untuk manjadi penghias muka depan satu majalah ni.. Tetiba dang rasa berminat plak, jadi dang buat keputusan untuk mencuba nasib.. hehehe..

Bukan apa, ini adalah peluang di samping menimba pengalaman.. Apa yang dang pelajari dulu dan sekarang, boleh di blend kan menjadi satu... hihihi

Sebelum dang menghantar maklumat yang diperlukan, dang minta dulu kebenaran dari mak dang.. Bukan apa, nak minta restu dulu.. Bak kata orang, minta izin dulu dari mak ayah, baru lagi berkat semua tugasan yang dilakukan.. Emak dang tak menghalang dang dari melibatkan diri.. Ini bermakna, mak dang bagi
LAMPU HIJAU.. 
Then, barulah dang menghantar kepada pihak yang terlibat..

Kepada Si Dia, dang tak bagi tahu pape lagi.. Bukan untuk mengenepikan Si Dia tapi time tu dia ada kelas.. Jadi, dang selesaikan dulu mana yang boleh dibuat.. Hope Si Dia akan sokong dang dalam apa yang dang lakukan ini.. Sebab ini adalah sebahagian minat dang yang Si Dia perlu sokong..

Sebentar tadi, pihak yang terlibat dengan pencarian tu dah inform kat dang bahawa email yang dang hantar dah diterima.. Jadi, sekarang ni dang hanya perlu tunggu next stage sahaja untuk mengetahui dang dapat atau tidak.. Sebab semua calon akan di short list kan.. So, dang akan tunggu dengan sabar.. Harap-harap peluang tu adalah... hohohoho


peace ;p

p/s: teman-teman, doakan dang ye.. hihihi

2 comments:

dwaty said...

semoga tercalon...

Dang Intan Duka said...

dwaty:

thanks...
hope so.. :)



peace