Wednesday, 16 January 2013

Journey to Johor..

Haloha...

Johor..
Adalah satu negeri yang terkenal dengan kepelbagaian makanannya seperti nasi ambeng, soto, mee bandung, botok-botok, dan lontong. Dang sempat merasa soto ketika bersarapan di sana. Untuk nasi ambeng, dang tak sempat nak rasa, al maklumlah, susah nak cari tempat yang sedap.. hohoho.. Lagi pun dang tak tahu sangat area makanan sedap di Johor tu.. hehehe

Entry kali ni bukanlah dang nak promote Johor ye... Jangan salah faham plak.. hehehe.. Kali ni dang nak kongsikan pengalaman ke sana dalam lawatan akademik yang lalu... Dan secara rasminya, adalah lawatan penutup semester ni.. Lepas ni, kalau dang pergi lawatan bukanlah dengan mereka semua tapi dengan team yang lain.. Ada ke lagi ??? Opppsss... hehehe.. Tunggu...

Selama 4 hari 3 malam disana, banyak tempat yang dikunjungi team dang.. Maisng-masing membawa satu pengalaman yang baru.. Dang malas nk tulis banyak, jadi layankan gambar yang tersedia ni ye..



YM Tengku Yusuff. (kanan).. Pensyarah dang yang power.. :D
Iklan Colgate kejap.. :D

Orang lain cari nasi Ambeng, dang cari nasi kandar.. haha



Ketua Projek lawatan ni, Wan..


p/s: lebih nak fokuskan kepada semua, 
entri ini adalah untuk memberitahu entri penutup 
bagi sesi pembelajaran dang semester ini 
bersama rakan-rakan di atas. 
harap  maklum.



peace ;p

4 comments:

Marya Hana said...

Aku lagi suka nasi kandar dari nasi ambeng, tatau kenapa.

Dang Intan Duka said...

marya hana:

yup.. i agree 100%..
love it..yumyum


peace

Liyana Erythrina said...

pegi kota iskandar ye ?
yana pon tak sempat lagi nak pegi legoland, die dah sampai dulu. huhu =)

Dang Intan Duka said...

liyana erythrina:

hohoho
not yet go to legoland..
just go to the main HQ.. not enough time to visit there... hehhe
myb next time..
insyaallah.. :)


peace