Thursday, 13 October 2011

Tebal Macam KAMUS..

Haloha..

Aktiviti hari ini, selepas kelas terus update dengan penolong dang tentang projek yang akan dijalankan.. Selesai bagi arahan untuk dibuat minggu ni, terus balik rumah.. Laga je bila sampai rumah.. Memang penat otak jangan cakap la kan.. Beginilah adat bila menuntut ilmu.. hoho.. 

Lepas je asar, terus pergi beli barang keperluan plak.. Tumpang kereta housemate, Wani.. Duit plak memang bawa ngam-ngam je, kalau tak semua barang dang nak borong.. Malam tadi, Wani masak lempeng.. Boleh buat jual la.. tapi kena bangun awal kalau nak niaga, sebab takut lempeng tu siap dah tengah hari.. hihii.. Gurau-gurau ek Wani.. Jangan marah..hihi 

Perut dah kenyang, hati pun senang.. Tiba masanya untuk semak jadual minggu ni dengan kerja-kerja rumah sewa yang dah tersedia.. hoho.. Belek punya belek, ada 2 kerja yang tertangguh dan kena prepare 2 presention.. Malangnya, mood tak datang.. Jadi, sekarang ni masa untuk layan movie dulu.. Dah godek-godek dari laptop Wani.. hahah

Entry ini hanya untuk suka-suka.. Untuk cari mood la katakan.. 
Tapi hampeh gak.. hahha


Esok nak g tgk wayang..
Sape nak ikut ?? 
Jom gerak pg Mesra Mall, pukul 2 petang..
Jumpa di sana... 


peace ;p

2 comments:

DOMU-KON said...

nak ikut..

Dang Intan Duka said...

domu-kon:

kita wat plan lain...hihi



peace