Wednesday, 26 October 2011

T.W.I.N.S :)

Haloha..


K.E.M.B.A.R..

Dang suka kembar.. 
Lepas je blogwalking dekat 1 blog ni, dang terus tertarik dengan empunya diri.. Dan semestinya, ia adalah kerana empunya diri tu kembar.. Bukan apa, sejak 2 menjak ni, dang memang berkawan dengan kembar.. Dan mempunyai ramai kawan yang kembar.. Time dulu-dulu pernah la sangkut dengan pasangan kembar.. hahaha.. Dan sekarang menjadi kawan baik..

Kini, buka kitab lain.. hahaha
Tapi kan, bila jenguk blog dan terjumpa dengan kembar ni, dang tertarik dengan salah seorang dari dorang.. Memang kontroversi la kan.. Tak pernah kenal tapi boleh tertarik plak kan.. hahha.. Ajaib betul.. Salah satu sebab dang tertarik sebab cara penulisan kembar ni sangat simple dan dang suka dengan entrynya..

Tetiba,
Jatuh Hati Pada Pasangan Kembar...
hihihi


peace ;p

6 comments:

amy syahirah said...

hamboi...lpas ni ce la dpat ank kembar..mesti lgii sweet... =)

Dang Intan Duka said...

amy syahirah:

hihihihi
tu lmbt lg adik amy oi...
bujang lagi ni..
hahaha


peace

AdibahAzman said...

eleh. kembar kembar. hak tuih :P

HazafaRazeif said...

hahhh..statement panas2!!!...kena post kat fb neh..hahahhaha....scandal lama kak did...kembaq rupanya...hahahah

Dang Intan Duka said...

adibahazman:

ko jgn jelez..
hahaaha
best pe ngn kembar ni...
hahhaha


peace

Dang Intan Duka said...

hazafarazeif:

hahhaha
aip!! jgn kecoh2..
tu sume cte lama..
skng ni bk cte baru dh..
hahahhaa


peace