Monday, 27 February 2012

1 Hari Bersama Ustaz FAMOUS...

Haloha...

Hari Sabtu yang lalu (berkurun lamanya), dang berkesempatan untuk menghadirkan diri ke program ilmiah yang telah diadakan di Kota Semarahan.. Selain dang, mak dan juga kenalan rapat turut terlibat dalam program ini.. Memang tak sangka dang akan berjumpa ahli panel ni.. Selama ni pernah dengar dan tengok dalam TV je yang selalu bersiaran di TV AlHijrah.. Tak pun dalam Youtube.. hihihi.. Dang pasti, korang mesti pernah tengok rancangan " 30 minit bersama Ustaz Don.. " kan ???

Untuk program ni, dang berkesempatan untuk mengetahui kisah-kisah keperibadian Nabi Muhammad SAW kita semua... Walaupun dah beratus-ratus kali mendengar kisah Rasullullah, namun hati tetap tidak merasa jemu langsung.. hihihi

Jadi, mari kita biarkan gambar memainkan peranannya.. hihih









p/s:
entry kali ni agak lewat kerana masalah laptop yang terkena jangkitan virus..
apa-apa sahaja entry akan di pos melalui CC..
jadi, dalam 2 minggu awal ni, dang akan menyepikan diri buat sementara waktu..
harap maklum..


peace ;p

4 comments:

H.J said...

virus jeles dengan tuan blog la tu..haa

Domu-kon said...

peace no war kak did..untunglah dia..hehehehe

Dang Intan Duka said...

HJ:

taw xpe..
jenuh lah hari2 macam ni..huhuh


peace

Dang Intan Duka said...

Domu-kon:

hehhee
rezeki namanya tu..
actually baru je sebut nak jumpa..
hehe


peace