Saturday, 20 August 2011

BLOG PILIHAN SAYA IALAH....

Haloha... :)


Hari ini dang join segmen untuk memenuhi waktu terluang ini.. 
Ni adalah sambungannya, CHECK !!!

Blog mereka menjadi pilihan dang kerana ....... :

1.

Ini adalah penyertaan pertama dari pemilik blog ini dalam menyertai segmen Bro Ben.. Jadi, dang sebagai salah seorang blogger untuk sokong pemilik supaya aktif dalam bersegmen lagi.. Selain tu, blog dia kemas.. Senang dang nak terjah..

2.

Simple dan latar belakang blog tuan tanah ialah warna fav dang.. Itu juga salah 1 kenapa menjadi pilihan dang.. hihi.. Cara penulisan pun sempoi je.. 

3.

Bila korang terjah je blog pemilik ni, terus korang akan jatuh cinta.. Sebab header pemilik dah menjadi tarikan yang tersendiri.. Di samping ada lagu jiwang-jiwang gitu.. Nice Blog !!!

4.

Seperti biasa, warna blog ni jugak warna fav dang.. Dan yang lain, pemilik blog ni belajar kat kawasan pantai timur.. Sama jugak dengan dang.. 

5.

Mudah dan senang difahami.. Staright to the point.. Rasa tenang je bila jenguk blog ni.. Tak serabut, itu yang penting.. hihi

6.

Jarang dang tengok blogger lelaki menggunakan warna ungu sebagai pilihan layout blog.. Itu salah satu keistimewaan pemilik.. Cara penulisan pemilik pun lembut gak.. hihi

7.

Blog ini salah satu yang berinformasi.. Memang dang senang dengan cara pemilik.. Mudah untuk memberikan pandangan.. Blog pun ringan jer..

8.

Seorang yang gila-gila.. Blog paling suci dalam debu dang cakap.. hihi.. Sentiasa uptodate...

9. 

Blogger yang selamba dalam penulisan.. Tapi sentiasa berjaga-jaga supaya tak ada orang yang terasa hati.. Dang sentiasa ikuti blogger ni.. Memang best !!!!

10.

Dang sentiasa terjah blog pemilik ni.. tak kira lambat atau cepat.. :)


Cukup 10... Selesai.. Semua yang dang pilih adalah blogger yang dang belum pernah jenguk lagi.. Semuanya baru-baru.. hihi.. Kecuali  no 9 dan 10.. hohoho

Selamat berblogging....


peace ;p

14 comments:

al_hakim said...

terima kasih kerana sudi pilih sy..=)

H.J said...

ahaha..terima kasih dang..tak sangka macam tu lak ulasan dang..ehe

Shorim Kasih said...

thanks awak..terharu pula awak pilih blog sya..tq2..

el-janna said...

wa. mereka mmg best^^

solomolo said...

singgah Ramadhan di sini...

Paris Hilton (xila) said...

ouchh tenkiu sanngat....
hugxhugx
slmt buke ok :)

SoLy SoLicious said...

eh, belog SS pun ade...mekasih byk ye dang :)

bella_bumbum said...

thanx pilih blog saya :) terharuu ni :)

- abdul hadi abdul muti - said...

terima kasih! terima kasih kepada peminat-peminatku diluar sana ya. cet!! perasan gegila. Haha. Tapi, terima kasihlah pilih blog saya. Tak sangka!! Huhu

ani_ina said...

saya blogger baru and excited ya amat bila terpilih.terima kasih :)

amri lawak kelakar said...

terharunya.hehe..thanks ye :-) saya dah follo awk ..

Dang Intan Duka said...

kepada yang dang pilih..

sama-sama semua..
dang hope kita akan sentiasa bertukar maklumat dan info..
hihihi

happy blogging !!!


peace

JIJI YU said...

ubibadok mnjadi pilihan hati awek2..ceyt

Dang Intan Duka said...

Jiji Yu:

hahhaha
jalan jelez Ji...
yg penting Ji tetap otai gak..


peace