Monday, 26 December 2011

Dinner.. Dinner.. Dan Dinner Lagi...

Haloha... 

Dah hujung-hujung semester ni, sebelum nak berjuang di medan peperiksaan, segala program kena selesaikan dulu.. Macam tu jugaklah program yang dang libatkan diri.. Di antaranya ialah di bawah subjek Personal Development, kitaorang 1 kelas kena hadirkan diri dalam praktikal Table Ettiquate (macam ni kot nak eja).. Lebih kurang belajar etika ketika makan dengan betul.. Cara duduk yang betul dan sebagainya.. Sebelum ni, dang pernah jugak belajar cara makan ni, tapi dah lama-lama hal yang mudah pun kita boleh salah buat.. hohoho

Makan malam tu, dang dan rakan-rakan dihidangkan dengan western food oleh pelajar dari jurusan perhotelan.. Kami diberi layanan yang masyuk..hihi.. terima kasih ye sebab sudi layan kami semua.. :) macam-macam gelagat yang dang dapat tengok ketika makan..




ayam rossemary.. wangi je rasanya..

Selesai je program tu, apa lagi sesi bergambar tidak ketinggalan..
Kali ni, jamuan makan malam ni dibuat di Hotel UiTM, Dungun.. :D


Pink team.. 



Tidak ketinggalan, DEJAVU tetap di hati.. :)


peace ;p


4 comments:

LintasKoran said...

nice share

Thanks

fadh leyanie said...

dinner dapat mkn sedap2 :)

Dang Intan Duka said...

lintas koran:

thanks.. :D


peace

Dang Intan Duka said...

fadh leyanie:

kalau tak sedap,
dang bakor je hotel tu.. kuikuikui


peace