Thursday, 29 December 2011

Revision.. Pasti Kena FOKUS..

Haloha...

Pukul 9 pagi ni,dang ada kelas tambahan bagi subjek personal financial planning.. 
Risau jugak subjek ni.. Banyak teori yang nak kena faham...
Walaupun dang suka subjek ni tapi bila melibatkan kira-kira, dang rasa cuak semacam je.. hohoho
Bukan setakat tu je, lecture subjek ni pun dang minat.. Bukan untuk bodek ek, tp cara yang dia ajar..
Bagi dang, relaks dan straight to the point.. Cik Jo.. Memang Terbaik.. :D

Ok la, hanya untuk seketika singgah di Mr.Bibi dang ni..
Sebagai pelepas rindu.. hihihi
Nak lepas rindu pada cik abang, sudah enak dibuai mimpi.. hohooho


peace ;p

6 comments:

aimie amalina said...

heee
jgn takut2 masuk kelass ye :)

H.J said...

gud luck ..haha

Dang Intan Duka said...

aimie amalina:

insyaallah..
dah setel dah...
hohoho


peace

Dang Intan Duka said...

H.J:

thanks bro..
hohoho



peace

Maii said...

Huhu..gudluck ;DD
Sempat lagi tuh hehe

Dang Intan Duka said...

maii:

ihihi...
taw xpe... jarang jumpa kan..
so, mcm tu la gayanya..
hoho



peace