Wednesday, 21 September 2011

Berputar-putar Biji Mata Den..

Haloha..

Disebabkan kelas Procurement batal under Abg Ariff, bermakna kelas tak ada satu hari suntuk ni.. Duduk umah, dang buat apa-apa yang patut.. Selain basuh baju, dang cari maklumat untuk pergi trip kelas nanti.. Pening mencari maklumat yang mana patut ?? Trip ini bukan pergi bercuti taw, korang jangan salah faham.. Trip kali ini untuk melawat kilang-kilang yang ada di sekitar Malaysia ni..

Tak banyak pun kilang yang dang dan teman kuliah akan terjah., Hanya 4 biji kilang je, Abg Ariff (nama pangilan Lec kitaorang, saja gelarkan macam ni) minta cari.. heheh.. Tapi itu dah boleh membuatkan kitaorang migrain satu kelas.. Atas permintaan, hendak ke Melaka.. Budak-budak kelas ada yang nak ke Kedah dan Penang..

Korang tahu mana-mana kilang yang best2 tak ?? 
tempat sedara mara kerja ker.. hihi
Kalau taw, meh la berkongsi dengan dang..
Bagi tahu alamat ngn nombor tepon..




peace;p

4 comments:

SoLy SoLicious said...

kt bangi ni ade bnyk kilang..meh ler..heee

JIJI YU said...

kilang tibi

Dang Intan Duka said...

soly solicious:

terima kasih kerana bg cadangan..
hihihi


peace

Dang Intan Duka said...

Jiji Yu:

kilang ape tu??
konfius jap..


peace