Friday, 16 September 2011

Fakulti Berubah Nama..

Haloha..

Dalam dok blogwalking petang ni, dang akan sentiasa terjah blog Maria a.k.a Sifu Dang ni.. hihi.. 
Rupa-rupanya fakulti dang dulu akan ditukarkan namanya dari 
Fakulti Teknologi Kreatif dan Artistik 
kepada 
Fakulti Filem, Teater dan Animasi..
Walaupun dah setahun setengah dang menjadi Ex-FACT sebab melanjutkan dalam pengajian kos lain, tapi dang tetap mengupdatekan diri dalam perkembangan fakulti dulu.. hihi.. 
Bak kata pepatah jangan jadi seperti, 
" Kacang lupakan Kulit "..

Untuk nama yang baru ni, dang sokong 100%.. Nama macam ni la baru senang orang sebut.. Kalau dulu, payah orang lain nak menyebutnya.. Lagi satu, dulu orang lain susah betul nak faham budak-budak FACT ni belajar tentang apa, dekat mana.. Tapi bila dah ditukarkan nama ni, rasanya semua orang akan tahu dengan lebih baik.. Tak perlu crita lebih.. hihi..

Yang terbaru, budak-budak FACT juga telah merangkul kemenangan dalam beberapa pertandingan.. 
Nak tahu crita selanjutnya ?? Baca Ni..

Walau di mana dang berada, UiTM tetap di hati... 
semua yang bergelar pelajar... hihi


peace ;p

4 comments:

H.J said...

menarik skit nama macam tu..ehe

Dang Intan Duka said...

H.J:

menarik.. tertarik.. FACT memang da bom.. hahhah


peace

Marya Hana said...

xpayah susah2 nak describe TEKA tu ape lepas ni..?


trang tang tang fakulti filem, teater dan animasi an.. ~

SENANG.

Dang Intan Duka said...

marya hana:

taw xpe..
mudah, ringkas dan tepat..
cewah !!!


peace