Saturday, 17 September 2011

Terkulai Jugak Akhirnya..

Haloha..

Sejak dari semalam lagi, dang hanya tinggal berdua bersama Eton.. Jadi, tak ada keja lain hanya berborak dengan Eton je la, merangkap teman sebilik dang sem ni.. Eton ni boleh dikatakan peminat dalam shopping online.. Jadi, dalam dia membelek-belek barang yang nak di beli, dia akan bertanya pendapat dekat dang.. Dang ni plak pantang bila tengok barang yang dang rasa sesuai untuk dijadikan koleksi, dang memang akan join sekaki.. Aaaiihh !!!! Memang tak boleh dipisahkan kalau bab-bab membeli ni..

 Bukan apa, dang ada menyatakan hasrat untuk membeli beg.. Beg yang dang akan beli ni akan digunakan untuk pergi kuliah.. Sebab beg dang sekarang ni tunggu nak terburai je isi-isi dalam tu.. Cuti hari tu, tak sempat nak cuci mata kat melaka.. Alih-alih memang pakai je dulu beg yang lama.. hohoho.. Hasrat ni dang dah bagi tahu dekat mak dulu.. Takut gak kalau kena bebel.. hihihi.. Anak mithali kan ?? hehehe.. Rupa-rupanya, Eton ni pun nak beli beg gak.. Tapi kegunaan lain-lain.. Si Eton ni beli beg nak pakai untuk keluar jalan-jalan.. 

Jadi, Eton telah mengesyorkan dekat dang untuk melihat jenis beg dekat Sometime Boutique ni.. Harga memang berpatutan dan material pun nampak class gitu.. hihi.. Ada dua beg yang menjadi pilihan dang iaitu,


Summer Shopper - Yellow
RM 69.00
2 In 1 Alessa Shopper - Brown
RM 69.00

Sekarang ni dang hanya menunggu beg ni sampai je la.. hihi.. 
Kalau Deeba dapat tahu, memang mengamuk la dia.. 
Mesti minta 1 beg jugak ni.. hihi..

Akhirnya, duit yang dang peruntukkan untuk membeli beg tercapai jugak..


peace ;p

8 comments:

Deeba Debab said...

WOI ! mentang mentang duit ptptn dapat shopping beg pulak. kuang asam

nak jugak beg. deeba baru kol ayah suruh beli kan beg utk deeba dekat jj. ntah beli ntah x. nak jugak !

ASZ said...

haiiiipppp!!! ape beg shantek2 nih...join beli jugak yer...terima kasih rekomendasi ini...hihihi...

Run Away said...

.../salam kenal..;d

Dang Intan Duka said...

deeba debab:

hihihi..
biasalah.. along dh gtaw kat mak..
jd, kena la bli..
tukar yg baru..hahha
jgn jelez..heheh

mesti ayah x bli punya..
kang ayh bli yg gaya org tua..
padan muka ko..
hahaah



peace

Dang Intan Duka said...

asz:

hihihi..
lawa kan??
tak rugi bli beg ni.. sbb byk kegunaannya..hihi

jom2 bli belah..hihi
pilih2 yg mana satu..


peace

Dang Intan Duka said...

run away:

salam perkenalan jugak..


peace

ayu zan said...

smart la beg tu..

Dang Intan Duka said...

ayu zan:

kan????
tu yg tergoda tu..
hihihi



peace