Sunday, 5 June 2011

Mata Panda..

Haloha semua..

malam ni sahaja, dang dah join beberapa contest dan juga GA atau seangkatan dengannya.. memang banyak la.. tak terhingga dang nak kira.. tapi tu semua bukan untuk mencari populariti tetapi untuk mencari kenalan sambil bertukar-tukar pandangan.. dang tegaskan sekali lagi, 

"BUKAN POPULARITI, OK!!"

bukan apa, sambil-sambil dang teman yon tengok discovery kat channel 551 ni, apa lagi.. hobi dang dalam jenguk-jenguk blog la yang dang habiskan.. bila dah satu enrty dang baca, ada wat contest la.. apa la.. join satu, sampai la merangkap lebih dari 2 dang join.. malam ni boleh lah dikatakan gila GA pun ada.. hihihi.. 

lagi satu sebab untuk membuatkan mata dang ni ngantok.. bila dah lama-lama tengok skrin Miss Bibi ni, mahu tak mata boleh jadi mcm panda.. ni pun dah mamai-mamai itik..hoho..

ok la.. dang nak masuk tidur la.. esok nak kena bangun awl.. sbb nak hantar ayah dang gerak pergi KL.. so, selamat malam semua.. semoga mimpi indah.. jumpa di next enrty.. :)

peace ;p

8 comments:

Rahmad said...

dah nak jadi mata panda ker..hehe

bobhandburry said...

Salam kunjungan... blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Adam Narzuan said...

jenguk-jenguk rakan blogger...

Awek Merajuk?? Tak reti-reti ke nak pujuk??

dwaty said...

salam jejak sini...

dang intan duka said...

rahmad:

bakal jadi panda dah..hihi

peace

dang intan duka said...

bobhandburry:

thanks.. orait..nanti dang singgah..
peace

dang intan duka said...

adam:

boleh aje..jgn lupa jenguk2 lagi ok..

peace

dang intan duka said...

dwaty:

thanks.. :)

peace