Thursday, 21 July 2011

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER..

Haloha semua teman blogger.. :)


Untuk sekian kalinya, dang join segmen dari blogger terunggul, BRO OTAI.. dang pasti korang semua kenal kan?? dah lama tak join dari segmen Bro Otai, so dang tak kan melepaskan peluang untuk join kali ni.. hihi

setiap orang ada hak dan pendapat masing-masing dalam buat blog.. tak kurang juga untuk menjadi followers kepada blog yang disukai.. bagi dang mengapa blog dang harus di terjah, senang je sebabnya.. dang suka kongsikan aktiviti yang dang ceburi kepada teman-teman blogger.. tak semua berpeluang untuk mengikuti aktiviti kan?? tak kisah la aktiviti bersama keluarga atau pun kelab yang dang join.. kalau blogger lain mempunyai minat yang sama dengan dang (bidang fasilitator), lagi dang alu-alu kan untuk turut berkongsi pengalaman... selain tu, blog dang ni menceritakan kisah-kisah kehidupan seharian.. tak terlalu formal.. memperkenalkan tempat-tempat percutian kalau dang berpeluang pergi... hihih... petua pun ada sekali sekala dang kongsikan.. hihi..

Salam perkenalan kepada blogger baru.. :)


jadi, bila kita nak follow blog orang, follow la untuk mencuri dan belajar pengalaman dan info-info yang di kongsikan.. bukan semata-mata untuk meningkat trafik atau pun tersenyum dengan bilangan follower yang meningkat.. :)



peace ;p



17 comments:

Marya Hana said...

aku nak gak.. jadi blogger baru...

:p haha.

**NH-Nurul Hidayah** said...

datang dari belog abg ben..kenal2 blogger baru and follow cini...der mase singgah belog yuyue..follow kalau sudi :) http://pwencessyuyue.blogspot.com

Nadzirah K. said...

singgah & follow you :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ninie_azriena said...

ninie datang terjah sini dari segmen abg ben..
salam persahabatan buat empunya blog..
eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Amy Syaquena said...

Salam kenal.SR singgah dari segmen Abang Ben.Happy blogging~

http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

POP said...

singgah dari segmen Abg Ben dan follow :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Laila Majid said...

singgah sini :)

AbiL said...

Hye Tuan Tanah. Singgah sini dari segmen Abang Ben.
Happy blogging! :)

http://abilitusaya.blogspot.com

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
jejalan dari segmen Encik BEN
dah follow blog awak dah
kalo sudi follow la blog saya plak

dang intan duka said...

marya hana:

ko dah tergolong dlm blogger otai..
hahaha..

peace

dang intan duka said...

kepada semua blogger yg dtg singgah dr segmen yg sama,

thanks dang ucapkan.. selamat berblogging semua..

peace

maszull said...

slm perkenalan dr mama...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

Marina said...

marina, blogger baru membacer di sini...salam perkenalan :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

ame elms ! said...

salam kenalan you ! HAHA :))

jemput singgah blog saya pula ya . ;) http://pucukandubi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

have a great day ahead and , take care ! :D

imnabila said...

hye disana, sy disini.. heheh..
singgah2 sambil berkenalan... :)

dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

tp takpe..
singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

petuapakar said...

I follow u. follow saya balik yer..klik sini untuk follow saya kembali

Zul Fattah said...

salam kenal..
nice blog...
done follow u..

http://zulfattah.blogspot.com