Sunday, 10 July 2011

Terbaik!!!! TOCHE SIFU...

Haloha semua.. :)

Hari ini, dang happy sebab dapat header baru.. hihihi... tak kisah la orang nak cakap apa, tapi bila dang dapat header baru, memang dang rasa sangat teruja.. bukan apa, nak buat sendri tak cukup kelengkapan yang diperlukan.. jadi, bila ada yang sudi buatkan, dang rasa teramat terima kasih.. :)

mesti korang tertanya-tanya, rajin la yer tukar-tukar header ni sume... ni semua atas bantuan dari Sifu dang, sapa lagi kalau bukan CIK MARIA MENADO ... hihihi.. dalam blog walking tadi, terjah blog member dang, si Areen tu.. tup2 cerita ada header baru yang di reka oleh Maria gak.. wah.. apa lagi, siap komen la dang minta 1.. hihi.. tapi dang main-main jer.. dalam dok ralit on9 FB, tetiba di buzz oleh sifu dang.. sifu dang bagi tahu, yang dia ada buatkan header untuk dang.. wah... meloncat dang dengar macam kera kena belacan.. siap bagi tahu adik dang yang sama-sama berblogging ni, Deeba Debab ... saja nak bagi dia jeles la katakan.. hihihi... tak sangka plak, sifu dang juga buatkan header untuk dang.. :)

jadi, terima kasih yer sifu sebab buatkan header untuk anak murid yang masih lagi merangka belajar ni.... kepada teman-teman blogger, jangan jeles ek bila ada blogger FOFULAR buatkan header untuk dang.. hihihi.. 

pendapat dang tentang header baru ni ialah memang mencirikan siapa dang.. sebab header ni simple dan kemas.. yang kedua, menunjukkan dang memang kuat bekerja.. hihi.. tekun tu dalam buat asignment dan semua kerja yang di amanahkan.. cceewwaahh!! hihi.. yang ketiga, header ni sedap mata memandang.. :)





peace;p

10 comments:

Liyana Aziz said...

nak kena request kat kak yaya jugak ni... heheheheheeh

Freaky said...

wah tahniah dapat header baru

Marya Hana said...

memang aku sengaje buatkan kau header style cenggini, sbb kau kan suke bekerja. sesuai letewwww :D

Cik Areen said...

pasni marya buleh bukak bisnes tlg buatkan header blog org.

dang intan duka said...

liyana aziz:

hihihi.. cuba je request kat maria tu..
gerenti dia ok nye..
aslkan dia tak bz..
kan3 maria?? hihihi


peace

dang intan duka said...

freaky:

thanks.. taw xpe..
selama ni sifu dang la yg buatkan header.. :)

peace

dang intan duka said...

marya hana:

cewah...yeke??
mcm taw2 jer..
mcm ni la member, taw apa yg dang suka.. hahhah
thanks wey.. :)


peace

dang intan duka said...

cik areen:

btl3...
tp secara on9 lak..
gerenti lagi meletop..
hahhha

peace

::cikjuju::◕‿◕ said...

comei!!!ehehh

dang intan duka said...

cikjuju:

thanks.. hihihi