Saturday, 23 July 2011

TERIMA KASIH sudi FOLLOW.. Macam dapat DURIAN RUNTUH JER !!

Haloha semua teman-teman.. :)

hari ni dang rasa terharu sebab blogger terkenal dan dang kira salah seorang otai dalam dunia blog ni KLIK-KLIK, sudi untuk follow Mr.Bibi dang ni.. beliau followers dang yang ke-96.. :) walaupun beliau dah terkenal, tapi beliau masih lagi sudi untuk follow blog yang baru-baru nak meningkat ni... yang masih lagi setahun jagung.. hohoho.. lepas ni, memang mantain la dang berblogging.. hope, kepada teman-teman blogger dang pun tingkatkan skill penulisan dalam dunia blog ni.. hihi.. chaiyok-chaiyok !!!! 



peace ;p

5 comments:

Liyana Aziz said...

wah umi did!!! tengok Ben Ashaari pun follow laa!!! tahniah! keep on blogging! =)

Nelva Amelia said...

udah difollow :D

dang intan duka said...

liyana aziz:

hohoho..tak sangka gak.. :)
thanks..
liyana gak ok..

peace

dang intan duka said...

nelva amelia:

thanks.. :)

peace

Deeba Debab said...

opocot :O