Thursday, 21 July 2011

SAYA NAK JOIN BLOGLIST FAHMI DI SINI..

Haloha.. :)


Hari ni dang berpeluang lagi untuk join segmen dr tuan tanah kedaung ni.. sapa lagi kalau bukan FAHMI.. setiap tuan tanah, mesti ada syarat-syaratnya kan.. 

MENGAPA KORANG NAK JOIN SEGMEN NI??

dari lubuk hati dang yang suam-suam kuku ni, dang nak join segmen ni sebab dang suka berkongsi crita dan aktiviti bersama teman-teman blogger.. selain tu, kalau ada pape petua ke, dang pun suka berkongsi gak.. hihihi.. untuk jumpa kawan-kawan baru, memang itu adalah sebab utama.. hoho.. dan kalau bernasib baik, jumpa semula dengan kawan-kawan lama yang telah lama hilang berita.. so, ni jugak adalah salah satu platform untuk bermesra kembali.. hihi.. betul tak?? :)

request dari FAHMI gak, dia nak tahu:

NEGERI ASAL 
dang ialah Selangor.. tapi hidup selalu merantau.. :)

WARNA BAJU RAYA 
tahun ni, putih dan berbunga tulip.. 



peace ;p



4 comments:

rabiatul said...

singgah jap yee..~

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam..tnx sudi join :)

terus singgah ke blog fahmi =)

dang intan duka said...

rabiatul:

boleh ajer.. :)

dang intan duka said...

muhammad khairul fahmi:

wslm.. ur welcome.. :)
insyaallah, sebtiasa jenguk2..

peace