Saturday, 2 July 2011

BLOG SAYA COMEL..

Haloha.. :)


dah lama dang tak join contest yg teman-teman blogger anjurkan.. jadi, semalam dalam jalan-jalan jenguk blog, rupanya sifu dang sape lagi kalau bukan bloggger yang skang ni tgh HOT tu, SIFU a.k.a MARIA telah tag dang untuk 1 contest.. jadi kepada sesiapa yg nak join, sila kan lah.. JOIN 

sekarang ni musim cuti kan, dang ni pun bukannya orang yang bekerja jadi, bila nak memanjakan hp tu dengan topup amat jarang la sekali.. tu pun kena catu kaw-kaw punya.. tak boleh lari budget.. hihihi.. bukan setakat tu, sekarang ni kira ok la sebab dang masih lagi mantain single.. jadi memang tak kisah la kan if tak topup berbulan-bulan.. tak gitu?? jadi, macam mana plak yg sudah berteman?? mesti memerlukan topup kan?? so, jangan buang masa lagi, ceoat-cepat join contest ni.. gerenti korang akan rasa berbaloi sakan.. :)

jadi, dang tag kan kepada,


peace ;p


6 comments:

Marya Hana said...

tengah HOT, hot dengan fakers. haha.

gudluck mokcik.. :)

kiz said...

insyallah nanti saya buat yaa..terima kasih..bookmark dulu ni.

Freaky said...

wah lama x singgah sini :) happy blogging :D thanx tag

dang intan duka said...

marya hana:

ok la tu..
mken rmai pujaan hati..hihih
thanks sifu..
ko gak ok..thnks tag gak.. :)

peace

dang intan duka said...

kiz:

orait..tak ada paksaan.. :)
sama-sama..


peace

dang intan duka said...

freaky:

hohoho..xpe..
welcome back.. ;)
ur welcome..

peace