Tuesday, 19 July 2011

Sabar Menanti..

Haloha... :)

Sudah lama dang menyepikan diri ini dari bertemu dengan Mr.Bibi dang ni.. maaflah yer dengan keadaan yang sibuk ni, agak sukar dang untuk update di sini... masa yang diperuntukkan hanya sempat untuk blogwalking sahaja dekat kawan-kawan punya blog.. so, korang jangan risau... dang tak hilang pun, ada je.. :)

bukan apa, sejak beberapa hari ni dari hari khamis yang lalu, dang hanya tinggal berdua dengan adik dang, deeba.. jadi, kerja-kerja rumah, bahagian masak-memasak dan sebagainya dang la yang kena uruskan.. kira jadi bibik terhormat la, macam biasa... bila dah penat buat kerja rumah semua, penat tu memang tak payah nak cakap la kan.. tu yang hanya BW je.. tak larat nak menaip semua.. hihi

hari ini adalah kepulangan ayah, mak dan asyraaf dari semenanjung... sepatutnya mereka dah sampai kat kuching ni, tapi disebabkan flight delay, so lambat lagi la nak ada di rumah ni.. jangan sampai tergendala sampai esok, dah la... nasi plak banyak dang masak untuk hari ni... huhuhu.. rindu tu memang terasa sangat la.. mesti macam-macam crita yang mak dang nak kongsikan.. biasa la kan, sekali skala balik semenanjung, pastu sempat plak ziarah saudara-mara, memang banyak la story morry nya nanti.. hihi.. tak sabar nak korek ni... hihihi.. cepat la balik semua... :( hope semuanya berjalan lancar.. jangan sampai dang yang terbang, jadi superwomen.. hahha

sumber cik google.. :)


cuaca kat kuching sekarang mendung je.. macam mana plak dengan KL?? hurm......


peace ;p

2 comments:

H.J said...

sabar ye tnggu mak ayah..haha

dang intan duka said...

H.J:

thanks.. hihi

peace