Saturday, 30 July 2011

KREATIF BERSAMA BEN ASHAARI..

Haloha semua.. :)



dalam blogwalking, dang terjah segmen Bro Ben, sesiapa yang nak join masih lagi terbuka sampai pukul 10 malam ni.. :)

gambar ni dang rakamkan pada tahun 2010.. time tu dang dalam semester 1 (degree).. lokasinya adalah bertempat di ruang jualan dekat Masjid Terapung, Terengganu.. ini adalah pertama kali dang jalan-jalan di Terengganu.. perjalanan dalam gambar ini memberikan seribu langkah kepada dang.. dan juga terjalinnya ukhwah di antara dang dan teman sekuliah.. kalau nak tahu, time ni la baru terjalinnya groupbinding di antara teman kuliah dang.. itu serba sedikit sejarah gambar di atas.. untuk pengetahuan semua, teman sekuliah dang ni semuanya muda lagi dari dang, so nak bergaul dengan pangkat adik-adik ni, kadang-kadang segan juga.. hihi.. 

gambar ni menunjukkan tentang hasil kraf tangan, di antaranya key chain, baju batik dan sebagainya.. gambar ni juga dang rasa nak kongsikan sebab menunjukkan tentang manusia akan tertarik dengan benda yang cantik.. :) betul tak ??? cuba tengok.. tekun jer kawan-kawan dang membelek key chain, sampaikan tgkp ganbar curi pun, dorang tak perasan... hahaha


peace ;p

7 comments:

AzatLazat said...

nak jugak ole ole.hehe

Dang Intan Duka said...

azatLazat:

boleh2..
hoho


peace

azlina_muhammad said...

datang la lagi terengganu...sy orang tganu...hehe...

aq noor said...

usha sini kejap...

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

PeRmAtA bIrU said...

dtg tengok gambar..:)

Dang Intan Duka said...

azlina muhammad:

insyaallah..
pasti akan dtg sebab blaja tak habis lagi..

hahhahah


peace

Dang Intan Duka said...

permata biru:

boleh ajer.. :)


peace