Monday, 25 July 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Haloha.. :)


untuk hari ni punya segmen, JOIN

kepada blogger-blogger yang ingin mengkritik Mr.Bibi dang, diharap kritik dengan ikhlas.. jangan risau, dang tetap cool je.. :) ni untuk kebaikan bersama kan.. kalau tak best, bukan senang dan mudah korang nak jenguk-jenguk Mr.Bibi dang ni.. betul tak ?? hihih


peace ;p

79 comments:

c-tea said...

salam.dari segmen abg ben.

nak kritik :

takyah ada lagu lagi best
karton tepi ni takyah ada pun takpa.
warna tulisan kalau boleh jangan biru.sakit mata.tulisan tu guna yang regular je okey kot.jam kat tepi pun takyah.senang cerita, elakkan letak widget yang tidak penting pada blog.

terima kasih.

feel free to visit me :

http://www.illustrasiaku.com/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog-aku/

cik Beskod said...

kalau boleh yg blog archive letak dalam scrollbox ke ape tah name bende tu huhu and dekat komen nie word verification tu kalau boleh jgn letak sebb akan menyusahkan pengkomen2

http://biruisbluecoolistenang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

azam said...

mak oiii...hitamnyer....xpe kalau ada background yg lebih menarik kira ok agaknya...

salam singgah kenalan ye, follow²

aimie amalina said...

ai awak!
hehehe..
abg ben soh komen yg x okeh tapi bg saya x ade ape yg x okeh..hehehe
simple dan cpt jek loading
x serabot2..hehehe..suke!




http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

:: Mrs.Eady :: said...

tinggal tulisan je yg x ok yg lain cun sudah! :)

http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/beb-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik Ida said...

hai dear..

nak kritik boleh??

1. font tukar gi arial comel kot?

2. boleh tolong buang word verification kat ruang komen ni?? terima kasih.. :)

jom ramai-ramai kritik blog aku

Laila Majid said...

kritik je kan tak bole puji kan?

blog ni background kalau tukar color-color sikit mesti meriah ! tulisan pakai tulisan tak fancy macam sekarang mesti lagi menarik. heeee. ha kalau kt komen disable word verification mesti lagi cool ! ^^

jemput kritik sini ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Wanz Mejuez said...

Ini satu kritik okay...

PERHATIAN :

1. Sila guna font yang menarik...

2. Kalau boleh jangan guna background hitam sebab nampak blog ni suram.

3. Guna warna dengan ceria.. >_<

rasanya cukup kot aku kritik dengan ikhlas.. eheheh


Oppssss ada satu lagi...

Blog dah lawa dah okay dah .....

TAPI...............!

Aku rasa macam tak adil lah ang ni..

Bila ang nak letak aku dekat bloglist ang tuh?? Dekat blog ang??

jangan lah kedekut yea...

wakakaka gurau2 jew.... >_<

http://mejuez.com <- Cepat Copy

SPEK HITAM said...

waaaa ade lagu. tamotamotamo. mase aku open blog ko, aku tengah pasang radio. so aku terpakse cari nak tutup lagu tu. and kalau nak bubuh lagu buat widget yang boleh stop kan lagu tu. peace

Edy Ramanov said...

blog setakat ni ok. cuma tulisan tu kena ubah skit. ubah kepada tulisa formal. nampak kemas. lagi satu xperlulah word verification kat komen box ok.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

hajar said...

ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

haslinda said...

dayah...!!!!! cane leh jumpa ko dlm blog ni... hehe... suke nye aku : D

aku dtg follow trus blog ko... haha...

eh, lupa plak nak kritik. k, sbb syok sgt jumpa kwn lama aku x mau kritik byk2. just nak gtau utk ruang komen ni, x perlu letak word verification kot. kalau org jenis cam aku ni, mmg mls betol nk type benda alah tu. hehe... :)

tu je, aku suke blog ko yg simple dan kemas. header pun cun :)

jom kritik blog aku :)
http://cthaslinda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Azzah said...

salam kritik..nampak gelap la..tukar background yang terang sikit dan blog archive terlalu panjang..apakata buat scroll box.tempat saya ada tutorial.oh..lagi satu..word verification tu buang ok.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said...

haa..ni yg fik xsuke pasal blog ni..sebab simple sgt...kene la serabut sket..baru la berat..

ringan sgt blog ni..hahaha..

tahniah! fik follow k!

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Gen2Merah said...

saya nak kritik dengan ikhlas dan jujur ye,... header awak kat atas ni kurang menarik... mungkin bole kasi cantek siket lagi... ehehehe

header tu mungkin leh tukar yang lebih cantik sikit kot.. sebab kalau buka blog ni header mesti yang last baru dpt buka.. berat sgt kot.. ehehe

Jom kritik blog saya plak

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

blog archive tu letak atas sikit mesti lagi cantek..bawah sangat la..

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

H.J said...

blog ni ada lagu la...kesian saya pakai broadband..cepat hbs limit..

pastu kat ruangan komen ni ada word verification..susah jek nk komen..

DaYaH JeLitA said...

Hai nak kritik cikit eak? hurmmm...tukar font kepada yang lebih kemas and buang verification word taw supaya senang orang nak komen..huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

ZyzyAfrina (: said...

Yang doll dkt tepi tu mcm tak diperlukan lah?

http://thecrappingstarts.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

POP said...

Komen : lebih bagus wat scrolbox kat sidebar...ehehhe :D

Sila lah kritik blog Cik POP pula..ehhehe

Jom kritik Blog Cik POP :)



Jom baca dan komen entri ini

Pandangan anda tentang kahwin muda :)


Cinta alam Siber. Apa pandangan anda ? :)


Cik POP ajak join segmen :)

Segmen Pencarian Blogger 1Malaysia

Mish Apple said...

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html


buang banner cursor tu ek .
cara dia .

http://www.lyssasecret.com/2011/07/tutorial-buang-iklan-image-cursor.html

ninie_azriena said...

apa kata letak lagu yang ada button pause ?? tp ninie, tak kisah..coz ninie suka dgr lagu kat blog org :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

maszull said...

slm...mama dtg nak komen tapi x tahu nak komen apa ek...apa2 pun cun...:)

http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

fiq. said...

salam, wah, pengkritik pertama hape ni?

he, nak cakap,
widjets awak lambat load, even nak tinggal jejak pon

apa kata awak check berat blog

semua, oke

=D

Jom Kritik Sini plak Oke =D

Meck said...

paling penting tak pyh lagu sebab bila org blogwalking drg bukak byk blog. jadi bising. guna font biasa je. font ni takbest sgt nak baca hehe

dang intan duka said...

c-tea:

trimas.. akan berubah secara perlahan-lahan.. :)

peace

dang intan duka said...

cik Beskod:

tq sbb sudi kritik..
blog archieve akan diubah..
sori w.v tak perasan ada password..

peace

dang intan duka said...

azam:

ingtkan nk wat warna itam tu tema blog.. tapi dh ramai kelam jadi akan diubah menjadi ceria..

peace

dang intan duka said...

aimie amalina:

thanks aimie..

peace

dang intan duka said...

aimie amalina:

thanks aimie..

peace

dang intan duka said...

aimie amalina:

thanks aimie..

peace

dang intan duka said...

Mrs Eady:

akan dipertimbangkan..

peace

dang intan duka said...

cik ida:

w.v sudah diubah..
thanks..

peace

dang intan duka said...

laila majid:

ok..dalam perubahan..

peace

dang intan duka said...

wanz mejuez:

tq..semua akn diubah secara slow..
baru belajar..

peace

dang intan duka said...

SPEK HITAM:

baik.. blog akan disepikan..

peace

dang intan duka said...

edy ramanov:

dalam perubahan.. :)

peace

dang intan duka said...

hajar:

tq sebab singgah..

peace

dang intan duka said...

haslinda:

la.. ko ker?? hohoh
lama tak tanya kabar..
tq.. header ni sifu aku yang buat.. :)

peace

dang intan duka said...

azzah:

tq.. sedang diubah..

peace

dang intan duka said...

the fik's:

tq sebab follow..
hah?? nk beratkan lg??
hohoho
yg lain semua suh ringankan lagi..
hoho

peace

dang intan duka said...

Gen2 merah:

tq.. header tu lambat lagi nak tukar sbb member yg buatkan..
lg pun dang tak brapa reti untuk wat header..so terima seadanya..

peace

dang intan duka said...

miss chubby cheek:

ok... akan dinaik taraf..

peace

dang intan duka said...

H.J:

lagu akan dibuang...
komen akan menjadi senang untuk semua blogger..
hoho

peace

dang intan duka said...

dayah jelita:

baik..tq...

peace

dang intan duka said...

zyzyafrina:

ok..akan dibuang..

peace

dang intan duka said...

POP:

ok thanks..:)

peace

dang intan duka said...

mish apple:

tq sbb membantu..

peace

dang intan duka said...

ninie azriena:

akan dipertimbangkan..
:)

peace

dang intan duka said...

maszull:

thanks mama..

peace

dang intan duka said...

fiq:

thanks sbb gtaw kat dang..

peace

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

X.a.n.a said...

cdgan : letak popup komen box, bahagian setting, comment =)

Dang Intan Duka said...

lulu caldina:

jangan macam tu.. kritik boleh je dibuat..
tak kan rasa pape.. just untk improvekan diri je..

peace

Dang Intan Duka said...

x.a.n.a:

akan dipertimbangkan..thanks.. :)

peace

H.J said...

header besar sangat ni.haha

Dang Intan Duka said...

H.J:

hahahah..
yeke?? adoi!!! ok la tu.. tu je yg termampu dang buat..hihih
nak edit melampau2 kang takut cacat lak header tu nanti..haha

peace

abglan said...

Amboi... cepatnye buat perubahan.. harap bleh bro pilih yang nih.. :)

Dang Intan Duka said...

abglan:

hihihi..
ada masa ni bleh la wat mana yg ptt..
ni menunjukkan dang hargai setiap kritikan yg diberikan..


peace

zarahanggun said...

cool blog..

Saya juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, semua yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu. TQ

Dang Intan Duka said...

zarahanggun:

thanks.. :)
selepas mendengar kritikan yg membina dr blogger-blogger.. :)

peace

Goblogz said...

cantik kemas dan teratur..

dah folo n sila kritik blog saya pula
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Amalina said...

Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Pergh, dah perfect semua! Maybe buang navbar tu kot?

Comment me back

KimiCnoL said...

ce sembunyikan shoutbox tue..smart skit ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

shiny2 star.. said...

kawan marya kan??:) :)

dah complete ni.cantek dah nii.:)

http://juzforthelassie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog ok dah ok la...haha..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..
http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Background kasi statik k. Just untick kat scroll with page. =D


Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Dang Intan Duka said...

goblogs:

thanks.. selepas dinaik taraf... :)

peace

Dang Intan Duka said...

amalina:

thanks..:)
akan dipertimbangkan..

peace

Dang Intan Duka said...

kimicnol:

kadang2 jd lembap je nak buka..
so dang pkai yg biasa jer...

peace

Dang Intan Duka said...

shiny2 star:

yup..kawan time diploma sampai ke hari ni.. Insyaallah.. :)

peace

Dang Intan Duka said...

fad:

hihih.. its ok.. thanks sbb singgah..

peace

Dang Intan Duka said...

mrs.farhan:

thanks..
masih beajar..pape pun trimas.. :)

peace

Marya Hana said...

aku tak suka background kau yg lame.. hitam tu.. putih mcm ni better, senang nak bace. and kemas..

yang lain2 ok je.
happy blogging..

Dang Intan Duka said...

marya hana:

orait.. :)
ni diubah sebab baru tersedar..
hohoho

peace

DoodleLicious said...

ah, sangat suka background kamu

kalau nak doodle free, datang lah sini, esok last day offer

WiE said...

nice blog.. cantik..

http://mehmetwie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Yumida said...

nice blog...myb blog archieve for ceritaku harus dilebar panjangkan lg..spy mudah utk dilihat tanpa skroll ke bwh...template jgk kot..cari yg lbh menghidupkan suasana..adush..terlbh suda....

jom kritik blog sy yg plg simple di dunia siber nih..salam ziarah..

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com