Monday, 4 July 2011

Fullstop..

Haloha... :)

Hari ni adalah untuk meluangkan masa mengupdate aktiviti di hujung minggu.. hohoho.. semalam dang dan adik-adik baru berkesempatan untuk tengok movie yang tengah hangat sekarang ni.. tak lain dan tak bukan ialah TRANSFORMER.. :) dang pasti, teman-teman blogger pasti tak kan ketinggalan dalam menonton filem ni kan.. hihihi.. awal-awal lagi, dang dan keluarga dah bergegas ke The Spring.. ingatkan dah lambat untuk beli tiket tapi rupa-rupanya, pintu pawagam pun tak buka lagi.. memang kelakar bila ingatkan balik.. nak beli tiket siap beratur luar pintu lagi.. bukan apa, ni 1st time dang alami... sebelum ni tak pernah lak kena beratur luar pintu masuk semata-mata nak beli tiket wayang.. hihihi... tapi, alhamdullilah tak lama pun dang beratur sebab dalam masa 10 minit macam tu, pintu dah buka jadi semua orang bergegas masuk nak beratur plak kat kaunter tiket... untuk kali ni, dang dan adik-adik masuk pawagam untuk masa yang paling awal sekali.. iaitu pukul 11.15 pagi.. kira 1 tayangan la.. bukan apa, kalau masuk belah petang nak balik kang lambat.. faham-faham je la kalau kat sarawak ni, masa dia bergerak lebih pantas dari sepatutnya.. :) seperti biasa, mak dan ayah dang dating la sementara tunggu kitaorang adik-bradik tgk movie.. macam tak biasa plak kan.. hihihi


dalam panggung pun, sempat lagi bergambar.. :)
 selesai semuanya, masa untuk mengisi perut yang dah berdongdang sayang... si deeba plak asyik cakap kat ayah teringin nak makan Mcd.. ayah dang ni kalau anak-anak dah cakap macam tu, gerenti 100% ayah dang akan laksanakan.. itulah kelebihan ayah dang ni.. jadi, memang termakbul keinginan si deeba tu.. sambil di sokong kuat oleh si asyraaf, lagi la menjadi.. hihihi.. untuk kali ni, dang membuat pilihan untuk makan GCB yang baru tu.. tetiba teringin nak makan plak... adik-adik dang seperti biasa hidangan dia... Mchicken je la.. 





dengan movie kali ini, dengan rasa sedihnya itulah kali terakhir dang dan adik-adik akan tengok.. lepas ni, memang tak dapat nak tengok wayang dah.. itu adalah amaran keras dari ayah dang....

FULLSTOP !!!!!!!!!!

bukan selamanya... hanya sementara waktu sahaja.. :) ini untuk keselamatan diri dang dan juga keluarga dang.. sekarang ni kan tengah HOT, jadi kena la berpada-pada.. huhuhu.. selain tu, nak masuk Bulan Ramadhan kan, jadi kena la slow sikit.. tak lama lagi dah.. 



peace ;p

2 comments:

Freaky said...

masih x berkesempatan nak tgk wayang =_=

dang intan duka said...

freaky:

xpe2..nanti ada masa jgn lupa pg taw..
wat aktiviti hujung minggu bersama dgn fmly.. :)


peace